eat, sleep, enjoy

eat, sleep, enjoy - Hotel Avifauna

Culinair genieten

Varen door
het Groene Hart

Voor uw dagje uit
weekend weg of zakenreis

Avifauna beschikt over een viersterren hotel, restaurant, rondvaartboten, partycentrum, casino, vogelpark en grote speeltuin. Perfect voor een dagje uit of weekendje weg en ook zeer geschikt voor uw zakelijke verblijf. Avifauna is tevens een bijzondere, exotische locatie voor uw feest, huwelijk, diner, vergadering of congres. Avifauna ligt heel centraal op ongeveer 30 minuten rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam en op 20 minuten afstand van Schiphol. Er is gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi internet. 

Elk weekend

Zie de koks live in actie

Het Live Cooking Buffet is inclusief drankjes en bezoek aan het vogelpark. In 2014 worden er ook diverse themabuffetten georganiseerd! 

Meer Live Cooking
varen - Hotel Avifauna

Lekker varen

Avifauna vaart elk seizoen verschillende (culinaire) tochten door het Groene Hart. Geniet van het Hollandse polderlandschap en de gezellige drukte van de vele watersporters. Ook in combinatie met bezoek aan het vogelpark!

Naar de vaararrangementen

De mooiste
fietsroutes

Fietsen door het Groene Hart

Avifauna ligt midden in het Groene Hart van Nederland. Een perfecte uitvalsbasis voor de mooiste fietsroutes. Fiets door het Hollandse polderlandschap en geniet van al het moois dat de streek u te bieden heeft. Martin van der Valk, fietser pur sang, zoekt elke maand een mooie route voor u uit. Houd de blog in de gaten!

Meer over fietsen
Vogelpark - Hotel Avifauna

Dagje vogelpark

Hotel Avifauna grenst direct aan het vogelpark. Hotel- en live cooking gasten hebben gratis toegang! Zie ze vliegen tijdens de vogeldemonstratie, voer zelf de honingpapegaaien of bekijk de flamingo's van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras. De grote speeltuin biedt urenlang speelplezier. Er zijn diverse combinatiearrangementen met het vogelpark mogelijk.

Over het vogelpark
Terug naar boven

Ontspan in
ons hotel...

Heerlijk uitrusten

"Heerlijk om wakker te worden van het geluid van de struisvogels bij het raam. Echt een aanrader."

Miranda Weijers, juni 2012 

Naar de hotelarrangementen