Koks live in actie!

Koks live in actie! - Hotel Avifauna

Thema Live Cooking Buffet

Naast de reguliere Live Cooking Buffetten op zaterdag en zondag, organiseert Avifauna in 2014 een aantal leuke Thema Live Cooking Buffetten.

THEMABUFFETTEN 2014 

Zaterdag 1  februari & zondag 2 februari - Après Ski Live Cooking Buffet
Ga op "après ski" tijdens het Live Cooking Buffet. Geniet van glühwein, apfelstrüdel en andere après ski lekkernijen als aanvulling op het buffet. Tijdens dit themabuffet zijn er diverse activiteiten voor de kinderen!

Zaterdag 8 maart en zondag 9 maart - Oud-Hollands Live Cooking Buffet
Geniet van poffertjes, stamppotten, erwtensoep en andere Hollandse lekkernijen als aanvulling op het buffet. Tijdens dit themabuffet zijn er diverse activiteiten voor de kinderen, zoals Oud-Hollandse spelletjes, schminken e.d.

Zaterdag 3 mei - Hollywood Live Cooking Buffet 
U voelt zich een echte filmster tijdens het Hollywood Live Cooking Buffet. Met heerlijke Amerikaanse gerechten als aanvulling op het buffet en diverse activiteiten voor de kinderen.

Zaterdag 21 en zondag 22 juni - Braziliaans WK Live Cooking Buffet (onder voorbehoud)  U wordt ontvangen met een heerlijke cocktail en er zijn diverse WK-voetbalactiviteiten voor de kinderen! 

Zaterdag 19 juli en zondag 20 juli Mexicaans Live Cooking Buffet

Kom in Mexicaanse sferen tijdens dit Thema Live Cooking Buffet. Met lekkere Mexicaanse hapjes als aanvulling op het buffet en diverse activiteiten voor de kinderen. .

Zaterdag 16 augustus en zondag 17 augustus - Seafood Live Cooking Buffet
Tijdens het Seafood Live Cooking Buffet geniet u van heerlijke visgerechten als aanvulling op het buffet. Tijdens dit themabuffet zijn er diverse activiteiten voor de kinderen!

Zaterdag 20 september en zondag 21 september -1001-nacht Live Cooking Buffet
Waan uzelf in Oosterse sferen tijdens het 1001-nacht Live Cooking Buffet. Met Oosterse lekkernijen als aanvulling op het buffet. Tijdens dit themabuffet zijn er diverse activiteiten voor de kinderen!

Zaterdag 25 en zondag 26 oktober - Halloween Live Cooking  Brunch en Buffet
Vier Halloween in Avifauna tijdens het Live Cooking Buffet. U wordt ontvangen met een heerlijke cocktail en er zijn diverse activiteiten. Kinderen mogen verkleed komen en worden geschminkt!

Zaterdag 22 november en zondag 23 november - Wild Live Cooking Buffet
Tijdens het Wild Live Cooking Buffet geniet u van uiteenlopende wildspecialiteiten als aanvulling op het buffet. Tijdens dit themabuffet zijn er diverse activiteiten voor de kinderen!

Zaterdag 29 november en zondag 30 november - Sinterklaas Live Cooking Buffet
Tijdens dit buffet komt sinterklaas langs met voor alle kinderen een presentje!

Aanvang: vanaf 16.00 uur
Bij het buffet is de entree tot het vogelpark gratis! 

Bij het Live Cooking Buffet ziet u de koks live in actie. Heerlijke gerechten worden zo vanuit de wok op uw bord geschept en het lekkerste vlees kiest u zelf van de Franse vuurwand. Tevens is er een uitgebreide keuze aan vis- en vegetarische gerechten. Ter afsluiting is er een uitgebreid dessertbuffet. Kinderen hebben een eigen kinderbuffet. Het Buffet is inclusief frisdrank, vruchtensap, tapbier, huiswijn en binnenlands gedistilleerde dranken.