- Hotel Avifauna

Kerst en Oud & Nieuw

Tijdens de feestdagen is Avifauna prachtig versierd en er is een uitgebreid programma met allerlei activiteiten, boordevol culinaire verrassingen. Geniet van het winterse landschap aan boord van de partyschepen of bezoek onze restaurants voor een brunch of diner. Voor of na uw bezoek kunt u lekker uitwaaien in het vogelpark en voor de kinderen is de overdekte speelhal ’s middags geopend.

Hier onze mogelijkheden

 • Christmas Buffet - the early edition

  Christmas Buffet - the early edition

  Vrijdag 19 december: geniet van winterse sferen, prachtige kerstversiering en zie de koks live in actie tijdens het Christmas Buffet - the Early edition.

  Bekijk
 • Christmas Buffet met kerstmarkt - Hotel Avifauna

  Christmas Buffet met kerstmarkt

  Kom met uw medewerkers (of relaties) op vrijdag 19 december naar ons Christmas Buffet met daarbij een gezellige kerstmarkt. Hier kunnen uw medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen!

  Bekijk
 • Kerst Live Cooking Brunch - Hotel Avifauna

  Kerst Live Cooking Brunch

  Geniet van luxe broodsoorten, vis- en vleesgerechten, verrukkelijke salades en tal van koude en warme gerechten. De brunch wordt afgesloten met een ruime keuze aan desserts.

  Bekijk
 • Kerst Live Cooking Matinee - Hotel Avifauna

  Kerst Live Cooking Matinee

  De koks grillen en wokken de extra feestelijke gerechten onder het oog van de gasten. Daarnaast is er een luxe saladebar, heerlijke groente- en aardappelschotels en een verrukkelijk dessertbuffet.

  Bekijk
 • Kerstdiner a la carte - 2e kerstdag

  Kerstdiner a la carte - 2e kerstdag

  In het à la carte restaurant is het culinair genieten van een heerlijk diner. Voor de gelegenheid is een speciale menukaart samengesteld. Voor € 57,50 p.p. kunt u genieten van een driegangen keuzemenu inclusief onbeperkt drankje

  Bekijk
 • Kerst Verwen Hotelarrangement - Hotel Avifauna

  Kerst Verwen Hotelarrangement

  Laat u verwennen op 2e kerstdag met een heerlijk kerstdiner naar keuze. Na een overnachting in een comfortabele tweepersoonskamer geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet.

  Bekijk
 • Oud & Nieuw Party - Hotel Avifauna

  Oud & Nieuw Party

  Vier een spetterend Oud & Nieuw met een compleet verzorgde feestavond in Avifauna. Inclusief eten, drinken, live muziek en champagne!

  Bekijk
 • Nieuwjaars Live Cooking Buffet - Hotel Avifauna

  Nieuwjaars Live Cooking Buffet

  Begin het nieuwe jaar in stijl met het Live Cooking Buffet. In het parkrestaurant is het culinair genieten van alle gerechten die “live” door de koks worden bereid.

  Bekijk