Prijsuitreiking "Vogelparkexpressie" in Avifauna

Op zaterdag 29 januari a.s. om 16.00 uur vond in Vogelpark Avifauna de prijsuitreiking plaats van de kunstwedstrijd "Vogelparkexpressie". Deze wedstrijd is georganiseerd door Parkexpressie in samenwerking met Avifauna, naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van Parkexpressie en het 60-jarig bestaan van Avifauna. Samen dus 100 jaar oud!

Cursisten van Parkexpressie in Alphen aan den Rijn zijn dit najaar op bezoek geweest in Avifauna en hebben daar inspiratie opgedaan om een kunstwerk te maken. Alle werkstukken waren te bekijken van 8 tot 31 januari 2011 bij Parkexpressie. Door middel van stemformulieren bepaalde het publiek de 4 winnaars.

In de categorie tot 18 jaar en in de categorie boven de 18 jaar was er een prijs voor ruimtelijk werk en voor plat werk. De 4 winnaars ontvingen uit handen van vogelparkdirecteur John de Hoon een jaarabonnement voor het Vogelpark.
 
Enkele kunstwerken uit de tentoonstelling, waaronder de winnende werken, worden de komende weken in de receptie van Avifauna tentoongesteld.