Dagje weg met Kinderen

Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn is de perfecte plek wanneer je een lekker dagje weg wilt met de kinderen of voor een familie-uitje met je kleinkinderen. Een dagje uit naar ons park is niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens leerzaam voor je kinderen of kleinkinderen. Kinderen leren namelijk van alles over vogels en leven zich helemaal uit in onze speciale XXL-speeltuin! Ga samen op avontuur en ontdek de mooiste vogels in ons park. Bij Vogelpark Avifauna maak je er een heerlijk, goedkoop dagje uit van met je kinderen of kleinkinderen.

Het ideale dagje weg met kinderen

Een bestemming kiezen voor een uitstapje met kinderen kan lastig zijn. De een wil liever naar de speeltuin en de ander vindt de dierentuin weer veel leuker. In Vogelpark Avifauna komen deze dingen samen. Je kunt met je kinderen tijdens een dagje weg in ons park een bezoekje brengen aan roze flamingo’s of de pelikanen. Maar ook spelen op het speciale jungle-eiland en woestijngebied behoort tot de mogelijkheden. Hier kunnen kinderen zelfs varen in de jungle-rivier! Naast dat je jezelf kunt uitleven met je kinderen of kleinkinderen tijdens het familie-uitje, is een goedkoop dagje uit naar Avifauna ook nog eens erg leerzaam. Wist je bijvoorbeeld dat flamingo’s die mooie roze kleur krijgen door wat ze eten? En dat de reuzentoekan de enige toekansoort is die niet in de bossen leeft? Maak van een goedkoop dagje uit een familie-uitje voor het hele gezin en beleef veel plezier met je kinderen en kleinkinderen.

Bekijk de dierenBestel uw tickets

Maak er een leuk en leerzaam uitje van

Bij Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn geniet je niet alleen tijdens een dagje uit met je kinderen of kleinkinderen, ook voor een ander uitstapje kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan een leuk én educatief schoolreisje of voor een kinderfeestje met dierenthema. Ons vogelpark biedt ook verschillende mogelijkheden voor een leuk schoolreisje voor basisscholen.

Kom langs voor een leuk uitstapje met je kinderen

Wil jij een leerzaam en leuk dagje weg met je kinderen? Kom dan naar Vogelpark Avifauna! Je kunt de kaartjes online of bij de kassa kopen. Wil je vaker langskomen? Kijk dan eens naar onze lidmaatschappen! Zo kun je altijd langskomen en profiteer je ook nog van extra korting op andere Nederlandse dierenparken. Een win-win situatie, toch? Heb je een vraag voor onze medewerkers over het lidmaatschap of wil je meer informatie over een goedkoop dagje uit met je kinderen of kleinkinderen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172 - 256256.

 

 

Dagprogramma

Ochtend Middag

Tropenhal 09:00 tot 17:30 uur
Nachtsafari 09:00 tot 17:30 uur
Attracties speeltuin 10:00 tot 18:00 uur
Lori Landing 10:30 tot 17:30 uur. Voeren tot 16:30 uur!
Vogeldemonstratie ma-vrij 13:30 / 15:00 uur za-zon ook om 11:30 uur
Tropenhal 09:00 tot 17:30 uur
Nachtsafari 09:00 tot 17:30 uur
Attracties speeltuin 10:00 tot 18:00 uur
Lori Landing 10:30 tot 17:30 uur. Voeren tot 16:30 uur!
Vogeldemonstratie ma-vrij 13:30 / 15:00 uur za-zon ook om 11:30 uur

Bekijk hier het volledige programma.

Klik op de kaart Plattegrond