Eten & Drinken

In en om het vogelpark zijn verschillende plekken waar je even rustig wat kan eten en drinken. Deze worden allemaal verzorgd door Van der Valk Avifauna. De horeca is verspreid over het hele park, zo is er voor ieder wat wils.

De Lepelaar

Met uitzicht op de speeltuin kan je hier genieten van een heerlijk kopje koffie terwijl de kinderen druk bezig zijn in de speeltuin. In dit zelfbedieningsrestaurant kun je ook terecht voor een patatje, snacks, broodjes, ijs en drankjes.

Tot en met 31 oktober a.s. dagelijks geopend. Kijk bij aankomst voor de exacte openingstijden.

Het Cuba terras

Op het Cuba terras kun je genieten van een drankje met een lekker gebakje, broodje en softijs. Zo kun je vol energie beginnen aan de wandelroute, die ook van start gaat vlak bij het Cuba terras.

 

Tot en met 31 oktober a.s.dagelijks geopend. Kijk bij aankomst voor de exacte openingstijden.

De Billabong

Ben je achter in het park aangekomen? Dan kun je heerlijk uitrusten bij de blokhut. In de Billabong kun je een ijsje, snoep en een drankje bestellen.

Kijk bij aankomst voor de exacte openingstijden.

À la carte restaurant

Direct naast het vogelpark ligt het à la carte restaurant van Van der Valk Avifauna. Hier kun je heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Met de uitgebreide menukaart zit er altijd wel wat lekkers tussen! 

In het weekend geopend van 07:00 tot 23:00

Doordeweeks geopend van 06:30 tot 23:00

Reserveer telefonisch via 0172 - 487508