Reviews
 • Mooie hokken, fijn om te zien dat de vogels allen goede hokken hebben en het naar hun zin hebben >>
 • De horecamedewerkers waren zonder meer vriendelijk, echter kwamen wij rond 12.30 uur de friet halen en deze moest nog gebakken en verdeeld worden. Dit verdelen ging traag. Een collega kwam met het eerste blad terug, terwijl de tweede nog maar voor de helft gevuld was. M.i. kan dit, ondanks de warmte een stuk sneller. Nu hadden de eerste kinderen het al een half uur op, terwijl de laatste net hun bakje friet kregen.

  De vogeldemonstratie was geweldig om te zien, echter was degene die sprak slecht te verstaan, en bleef vooral voor de houten tribune staan. De meeste mensen zijn op de stenen gaan zitten, in de schaduw, vanwege het warme weer. Tip voor de volgende keer om hier als spreker rekening mee te houden en eventueel ook een stukje die kant op te lopen of het geluid harder te zetten. >>
 • Wij werden heel vriendelijk ontvangen aan de kassa en kregen meteen een host toegewezen (Charlotte), die ons wegwijs maakte en tips gaf voor het dagprogramma.
  We hebben dit als heel prettig ervaren (we hoefden gelukkig geen beroep op haar te doen in geval van problemen) Heel fijn, dat deze service geboden wordt.
  Een fijn park, overzichtelijk en veel groen (schaduw), wat prettig was vanwege de hitte.
  De kinderen en begeleiding hebben een fantastische dag gehad! >>
 • Heel leuk park >>
 • Top ervaring met onze leerlingen uit groep 7. Fijn geholpen door het personeel. >>

Reviews

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang ieder kwartaal de leukste info over het vogelpark.

Lees hier ons privacy statement.

Contact