Kinderfeestje Zuid-Holland

Het vetste kinderfeestje in Zuid-Holland, vier je bij Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Je kunt er Lori’s voeren, gezag zeggen tegen de maki’s en een spectaculaire vogeldemonstratie bezoeken. Wanneer je uitgevogeld bent, kun je met je vriendjes en vriendinnetjes lekker spelen in de avontuurlijke XXL-speeltuin!

Vier je kinderfeestje bij Vogelpark Avifauna in Zuid-Holland!

Een kinderfeestje vieren in Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) is ontzettend veelzijdig en leerzaam. Je leert bijvoorbeeld waarom flamingo’s roze zijn en kunt zien op welke speciale manier pelikanen eten. Ook kun je springen op een megatrampoline en botsen met de botsauto’s.

Bekijk de dierenBestel uw tickets

Verschillende arrangementen

Wanneer je een kinderfeestje in Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) viert, kun je kiezen voor een speciaal Timo Toekan arrangement. Dit arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Toegang tot het park en de speeltuin.
  • Gebruik van de elektrische attracties in de speeltuin.
  • Een cupje nectar voor de Lori’s en een voederdiploma.
  • Friet met mayonaise, limonade en een ijsje.

Wanneer je jouw kinderfeestje in Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) extra leuk wilt maken, kun je kiezen voor een aantal aanvullingen. Zo kun je een te gekke speurtocht doen of een rondvaart boeken. Ajai kaptein! Let op: de invulling van het arrangement verandert elk jaar. Kijk onder het kopje arrangementen voor het actuele arrangement.

Kom jij je kinderfeestje met ons vieren?

Wil jij je kinderfeestje vieren in Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn? Reserveer dan online! Wil je liever contact met een van onze medewerkers, dan kun je contact opnemen via 0172 - 256256. Kom jij gezellig langs met al je vriendjes en vriendinnetjes? Je kunt je kinderfeestje vieren bij ons op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag in de zomer. Voor een leuk en goedkoop uitje kom je naar een van de leukste kinderparken in Nederland: Vogelpark Avifauna.

 

Dagprogramma

Ochtend Middag

Tropenhal Weekend 10.00 tot 16.30
Lori Landing 10.00 tot 16.30
Madagaskargebied Weekend 11.00 tot 15.00
Azië volières & stellers zeearenden volière Weekend 10.00 tot 16.30
Speeltuin 10.00 tot 16.30
Cuba volière GESLOTEN
Tropenhal Weekend 10.00 tot 16.30
Lori Landing 10.00 tot 16.30
Madagaskargebied Weekend 11.00 tot 15.00
Azië volières & stellers zeearenden volière Weekend 10.00 tot 16.30
Speeltuin 10.00 tot 16.30
Cuba volière GESLOTEN

Bekijk hier het volledige programma.

Klik op de kaart Plattegrond