Ledenvoordeel Reserveren

Met jouw abonnement op Vogelpark Avifauna heb je zooveel plezier! Je kunt elke dag van het jaar het vogelpark bezoeken, maar ook andere parken bezoek je met 50% korting of zelfs gratis.

Vanwege het coronavirus ziet het ledenvoordeel er iets anders uit dan gepland, maar gelukkig zijn er nog veel parken die je wel met korting (of gratis) kunt bezoeken! Deze parken hebben allemaal hun eigen coronamaatregelen en reserveringsvoorwaarden. Deze kun je natuurlijk lezen op de website van het park. Wij geven hieronder ook een korte uitleg hoe je je bezoek aan de parken kunt plannen. 

 

Diergaarde Blijdorp

Voor een bezoek aan Diergaarde Blijdorp dien je een tijdslot te reserveren voor de kassa. Dat kun je doen via de website. Kies hier voor "Tijdslot kassa voor dagbezoek" en kies vervolgens je gewenste bezoekdag, -tijd en met hoeveel personen je komt. Let op: ook kinderen 0-2 jaar moeten een tijdslot reserveren. Binnen jouw gekozen tijdslot kun je bij de kassa van Diergaarde Blijdorp je entreeticket(s) met korting betalen. Vergeet niet je tijdslot ticket, abonnementspas én voordeelbon mee te nemen. 

Lees hier de coronamaatregelen in Diergaarde Blijdorp.

Apenheul

Ook voor een bezoek aan de Apenheul kun je via de website een tijdslot reserveren. Kies op deze pagina voor "Ik heb al een kaartje" en kies vervolgens je gewenste bezoekdag, -tijd en met hoeveel personen je komt. Let op: ook kinderen 0-2 jaar moeten een tijdslot reserveren. Binnen jouw gekozen tijdslot kun je bij de bezoekersreceptie je entreeticket(s) met korting betalen. Vergeet niet je tijdslot tickets, abonnementspas én voordeelbon mee te nemen. Het is alleen mogelijk om met pin te betalen. 

Lees hier de coronamaatregelen in Apenheul.

Madurodam

Voor een bezoek aan Madurodam reserveer je je ticket via de website en kies je voor "Ik heb een kortingsbon". Kies dan met hoeveel personen je komt. Let op: kinderen 0-2 jaar moeten ook een tijdslot reserveren. Binnen jouw gekozen tijdslot kun je bij de kassa je entreeticket(s) met korting betalen. Vergeet niet om je tijdslot tickets, abonnementspas én voordeelbon mee te nemen. 

Lees hier de coronamaatregelen in Madurodam.

Julianatoren

Bij het bepalen van de maximale capaciteit heeft Julianatoren al rekening gehouden met bezoekers met een vrijkaart. Je hoeft dus alleen je abonnementspas en voordeelbon mee te nemen naar het park. 

Lees hier de coronamaatregelen in Julianatoren.

Park Tivoli

Ook park Tivoli kun je met je abonnement gratis bezoeken. Hier moet je wel een tijdslot reserveren, dat kun je doen via de website. Kies hier de dag van je bezoek, vervolgens of je 's ochtends of 's middags wilt komen en met hoeveel personen je komt.  Reserveer dan een tijdslot voor het aantal personen waarmee je langskomt. Let op: ook kinderen 0-1 jaar moeten een tijdslot reserveren. Vergeet niet om je abonnementspas, voordeelbon én tijdslot ticket mee te nemen naar het park. 

Lees hier de coronamaatregelen in park Tivoli.

Speelpark Oud Valkeveen

Voor een bezoek aan Speelpark Oud Valkeveen dien je ook te reserveren. Hiervoor mail je naar info@oudvalkeveen.nl en vermeldt je welke dag, welke tijd en met hoeveel personen je komt. Vermeldt ook in de mail dat je abonnementhouder bij Vogelpark Avifauna bent. Vergeet niet om je abonnementspas en voordeelbon mee te nemen. Het bedrag voor je entreeticket kun je aan de kassa bij het park betalen.

Lees hier de coronamaatregelen in Speelpark Oud Valkeveen.

WildLands

Ook WildLands kun je weer voordelig een bezoek brengen met je Avifauna abonnement. Je hoeft hier niet voor de reserveren. Bij de kassa van het park kun je je entreeticket met pin betalen. Het kan echter zo zijn dat een bezoekdag vol zit. 

Lees hier de coronamaatregelen in WildLands.