Ledenvoordeel Reserveren

Met jouw abonnement op Vogelpark Avifauna heb je zooveel plezier! Je kunt elke dag van het jaar het vogelpark bezoeken, maar ook andere parken bezoek je met 50% korting of zelfs gratis.

Vanwege het coronavirus ziet het ledenvoordeel er iets anders uit dan gepland, maar gelukkig zijn er nog veel parken die je wel met korting (of gratis) kunt bezoeken! Deze parken hebben allemaal hun eigen coronamaatregelen en reserveringsvoorwaarden. Deze kun je natuurlijk lezen op de website van het park. Wij geven hieronder ook een korte uitleg hoe je je bezoek aan de parken kunt plannen. 

 

Diergaarde Blijdorp

Voor een bezoek aan Diergaarde Blijdorp dien je een tijdslot te reserveren voor de kassa. Dat kun je doen via de website. Kies hier voor "Tijdslot kassa voor dagbezoek" en kies vervolgens je gewenste bezoekdag, -tijd en met hoeveel personen je komt. Let op: ook kinderen 0-2 jaar moeten een tijdslot reserveren. Binnen jouw gekozen tijdslot kun je bij de kassa van Diergaarde Blijdorp je entreeticket(s) met korting betalen. Vergeet niet je tijdslot ticket, abonnementspas én voordeelbon mee te nemen. 

Lees hier de meest gestelde vragen van Diergaarde Blijdorp.

Apenheul

Ook voor een bezoek aan de Apenheul kun je via de website een tijdslot reserveren. Kies op deze pagina voor "Ik heb al een kaartje" en kies vervolgens je gewenste bezoekdag, -tijd en met hoeveel personen je komt. Let op: ook kinderen 0-2 jaar moeten een tijdslot reserveren. Binnen jouw gekozen tijdslot kun je bij de bezoekersreceptie je entreeticket(s) met korting betalen. Vergeet niet je tijdslot tickets, abonnementspas én voordeelbon mee te nemen. Het is alleen mogelijk om met pin te betalen. 

Lees hier de coronamaatregelen in Apenheul.

Madurodam

Voor een bezoek aan Madurodam reserveer je je ticket via de website en kies je voor "Ik heb al een entreebewijs, kortingspas of bon". Kies dan met hoeveel personen je komt. Let op: kinderen 0-2 jaar moeten ook een tijdslot reserveren. Binnen jouw gekozen tijdslot kun je bij de kassa je entreeticket(s) met korting betalen. Vergeet niet om je tijdslot tickets, abonnementspas én voordeelbon mee te nemen. 

Lees hier de coronamaatregelen in Madurodam.

Julianatoren

Voor een bezoek dien je via de website een tijdslot te reserveren. Kies op deze pagina voor: ik heb een bon, terugkomkaar of vrijkaart. Kies vervolgens voor de knop: ik heb een bon voor een gratis bezoek. Op vertoon van je reservering, geldige lidmaatschap van Vogelpark Avifauna én bij inlevering van de originele bon ontvang je gratis toegang bij kinderpretpark Julianatoren.

Lees hier de coronamaatregelen in Julianatoren.

Speelpark Oud Valkeveen

Voor een bezoek aan Speelpark Oud Valkeveen dien je ook te reserveren. Hiervoor mail je naar info@oudvalkeveen.nl en vermeld je welke dag, welke tijd en met hoeveel personen je komt. Vermeldt ook in de mail dat je abonnementhouder bij Vogelpark Avifauna bent. Vergeet niet om je abonnementspas en voordeelbon mee te nemen. Het bedrag voor je entreeticket kun je aan de kassa bij het park betalen.

Lees hier de coronamaatregelen in Speelpark Oud Valkeveen.

WildLands

Voor een bezoek aan WILDLANDS dien je een reservering te maken via de website. Kies hier voor de knop “Ik heb een kortingsbon/NVD-pas/abonnement van een partnerpark”. Tegen inlevering van deze bon aan de kassa van WILDLANDS én op vertoon van je geldige Avifauna lidmaatschap, ontvang je eenmalig 50% korting. Het restbedrag kan worden betaald aan de kassa.

Lees hier de coronamaatregelen in WildLands.

Avonturenboerderij Molenwaard

Voor een bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard dien je een reservering te maken. Via de website kies je voor de knop: “Reserveren met een (actie) ticket of jaarabonnement”. Kies vervolgens voor reserveer met een eerder aangeschaft ticket/voucher. Het restbedrag kan worden betaald aan de kassa. Op vertoon van je geldige Avifauna lidmaatschap en tegen inlevering van de bon ontvang je eenmalig 50% korting.

Lees hier de coronamaatrelgelen in Avonturenboerderij Molenwaard.

Avonturenpark Hellendoorn

Om een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn te brengen, is het verplicht om een tijdslot te reserveren. Dit kan via de website. Kies hier voor de knop: “Ik heb een bon”. Kies vervolgens voor de knop “”ik heb een seizoenspas van een ander park”. Kies datum en tijd en kies vervolgens Vogelpark Avifauna. De betaling wordt online geregeld.

Lees hier de coronamaatregelen in Avonturenpark Hellendoorn.

Wet n Wild

Om gebruik te maken van deze kortingsactie, moet er bij het maken van een reservering worden vermeld dat je gebruik maakt van de kortingsbon. De korting wordt dan verrekend aan de kassa.

Jumpsquare Gouda

Voor een bezoek aan Jumpsquare Gouda moet er vooraf gereserveerd worden. Dit kan via de website. Kies welke tijd en geeft bij het afrekenen de kortingscode aan. De betaling wordt online geregeld.

Lees hier de meest gestelde vragen van Jumpsquare Gouda.