Lidmaatschap 2020

Zo vaak als je wilt een bezoek brengen aan onze dieren, gebruik maken van de speeltuin én Avifauna en onze vogels steunen? Als lid van Stichting Vogelpark Avifauna kan dit allemaal. Kom een middagje naar de pas geboren vogels kijken en bezoek de vogeldemonstratie, kom gezellig spelen in de speeltuin of maak een uitgebreide wandeling door het park en zie hoe mooi alles er bij ligt dankzij jouw steun. Met een lidmaatschap kun je voor een heel jaar, elke dag het park in!

Ook worden er door het hele jaar leuke activiteiten georganiseerd, speciaal voor de jongste leden. Als lid krijg je de nieuwsbrief en mis je geen uitnodiging of nieuwtje!

Alle opbrengsten van het lidmaatschap gaan direct naar de verzorging van de dieren en naar het park!

Prijzen lidmaatschap
3 t/m 12 jaar €41,-
Vanaf 13 jaar €46,-
Gezinslidmaatschap
(max. 2 ouders/verzorgers en maximaal 6 thuiswonende kinderen t/m 16 jaar)
€173,-
Gezinslidmaatschap met opa en/of oma
(max. 2 ouders/verzorgers, maximaal 6 thuiswonende kinderen t/m 16 jaar en max. 2 grootouders)
€219,-
Grootouderlidmaatschap
(max. 2 grootouders inclusief maximaal 6 vaste kleinkinderen t/m 16 jaar)
€173,-

Extra veel ledenvoordeel in 2020!*

Als lid van Avifauna ben je verzekerd van een jaar vol plezier. Je kunt niet alleen onbeperkt naar onze dieren en spelen in de speeltuin, maar je kunt ook met korting, en soms zelfs gratis, naar andere dierentuinen en pretparken!

I.v.m. het coronavirus ziet het ledenvoordeel er dit jaar helaas anders uit. Momenteel kun je alweer terecht bij Julianatoren, Park Tivoli, Diergaarde Blijdorp, Apenheul, WildLands, Speelpark Oud Valkeveen en Madurodam. Bij de overige parken kun je dus (nog) niet terecht met je voordeelbon. Kijk hier voor de reserveringsvoorwaarden.

 Met een lidmaatschap bij Avifauna kun je genieten van de volgende dagjes uit:

  • 1 x gratis entree bij Julianatoren, Park Tivoli en Movie Park Germany
  • 1 x 50% korting op Wildlands, Dolfinarium, Diergaarde Blijdorp, Speelpark Oud Valkeveen, Apenheul,  Avonturenpark Hellendoorn,  Madurodam en Linnaeushof.  
  • Korting op alle NVD dierentuinen 
  • 2 x 50% korting voor een introducé Avifauna
  • Altijd 10% korting bij zelfbedieningsrestaurant De Lepelaar in de speeltuin, het Cuba terras en kiosk De Billabong op het park.
  • Altijd 10% korting op souvenirs  
  • Korting op het (Live Cooking) buffetten en kinderfeestjes

 

De gratis entree of korting is alleen geldig in 2020 of een deel daarvan. Wanneer je in november of december lid wordt ontvang je automatisch het kortingsprogramma voor 2021. In december wordt bekend gemaakt wat het kortingsprogramma voor 2021 wordt. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.