Lidmaatschap 2022

Zo vaak als je wilt een bezoek brengen aan onze dieren, gebruik maken van de speeltuin én Avifauna en onze vogels steunen? Als lid van Stichting Vogelpark Avifauna kan dit allemaal. Kom een middagje naar de pas geboren vogels kijken en bezoek de vogeldemonstratie, kom gezellig spelen in de speeltuin of maak een uitgebreide wandeling door het park en zie hoe mooi alles er bij ligt dankzij jouw steun. Met een lidmaatschap kun je voor een heel jaar, elke dag het park in!

Als lid van het Avifauna hoef je geen tijdslot te reserveren.

Ook worden er door het hele jaar leuke activiteiten georganiseerd, speciaal voor de jongste leden. Als lid krijg je de nieuwsbrief en mis je geen uitnodiging of nieuwtje!

Alle opbrengsten van het lidmaatschap gaan direct naar de verzorging van de dieren en naar het park!

Prijzen lidmaatschap 2022*
0 - 2 jaar  €0,-
3 jaar en ouder  €42,50

5e lidmaatschap en meer per huishouden 

Vul code ABO5 hiervoor in tijdens het online afsluiten. 

€ 25,-

*Per 1 januari 2022 is het niet meer mogelijk om gezinslidmaatschappen aan te schaffen of te verlengen. Om bezoekers tegemoet te komen krijg je vanaf het 5e abonnement met de code ABO5 € 17,50 korting per persoon. Hiermee komt de prijs voor het lidmaatschap op € 25. 

Extra veel ledenvoordeel in 2022!

Als lid van Avifauna ben je verzekerd van een jaar vol plezier. Je kunt niet alleen onbeperkt naar onze dieren en spelen in de speeltuin, maar je kunt ook met korting, en soms zelfs gratis, naar andere dierentuinen en pretparken!

Kijk hier voor de reserveringsvoorwaarden.

 Met een lidmaatschap bij Avifauna kun je genieten van de volgende dagjes uit:

  • 1 x gratis entree bij Julianatoren en attractiepark DippieDoe 
  • 1 x 50% korting op Wildlands, Diergaarde Blijdorp, Avonturenboerderij Molenwaard, Speelpark Oud Valkeveen, Apenheul, Avonturenpark Hellendoorn, Madurodam, Linnaeushof, Attractie- & Vakantiepark Slagharen en Jumpsquare Gouda
  • Korting op alle NVD dierentuinen 
  • 2 x 50% korting voor een introducé Avifauna
  • Altijd 10% korting bij zelfbedieningsrestaurant De Lepelaar in de speeltuin, het Cuba terras en kiosk De Billabong op het park
  • Altijd 10% korting op souvenirs (m.u.v. boeken)  

De gratis entree of korting is alleen geldig in 2022 of een deel daarvan. Wanneer je in november of december lid wordt ontvang je automatisch het kortingsprogramma voor 2023. In december wordt bekend gemaakt wat het kortingsprogramma voor 2023 wordt. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.