Parkreglement en extra maatregelen

 

Parkreglement

Naast de aanvullende regels, hebben we ook een regulier parkreglement. Elke bezoeker dient zich hieraan te houden, voor een veilig en plezierig bezoek. 

Download hier het parkreglement. Alvast bedankt!

Coronamaatregelen

Wij zijn ontzettend blij dat we weer bezoekers mogen ontvangen in het vogelpark. Alleen in deze tijd gaat een bezoek toch net wat anders dan we gewend zijn. Om de veiligheid van de bezoeker, medewerker én dier zo veel mogelijk te kunnen waarborgen, hebben we een aantal maatregelen genomen.

1,5 meter afstand tussen huishoudens
Wij garanderen 1,5 meter afstand tussen huishoudens. Zo is er een route door het park met enkel éénrichtingsverkeer. Waar het niet anders kon, zijn schermen geplaatst om de twee richtingen veilig af te scheiden. Om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen kunnen we maar een beperkt aantal bezoekers verwelkomen in het park. Daarom is het verplicht om online een tijdslot te reserveren. Je hebt je geldige entreeticket én tijdslot nodig om het park binnen te komen. 

Wij zorgen voor voldoende en heldere informatie
Alle regels en maatregelen worden duidelijk gecommuniceerd in het park door de bebording. Het opvolgen van de bebording en medewerkers is dan ook verplicht.

Wij zorgen voor extra hygiënemaatregelen
De speeltuin, alle contactpunten en toiletten in het park worden regelmatig schoon gemaakt. Daarnaast zijn er ook extra desinfectiepunten geplaatst door het hele park. 

Aanvullende parkregels:

Maar om de veiligheid te kunnen waarborgen vragen we ook aan jou, als bezoeker, om je te houden aan de algemene maatregelen van het RIVM en de (aanvullende) regels van het vogelpark. Bij het reserveren van een tijdslotticket ga je akkoord met alle regels en maatregelen. 

  1. Houd minimaal 1,5 afstand van andere bezoekers, medewerkers én dieren.
  2. Kinderen kunnen onbeperkt gebruik maken van de geopende speeltoestellen in de speeltuin. Begeleiders zijn toegestaan in de speeltuin, maar houd ook hier 1,5 meter afstand van elkaar.
  3. Alle bezoekers dienen zich te houden aan de routes. Het gehele park is éénrichtingsverkeer, teruglopen is dus niet toegestaan. Bij entree ontvang je een kaart waar de routes duidelijk staan aangegeven.

Heb je nog vragen over een dagje uit bij Avifauna? Lees dan hier de meest gestelde vragen.