Dagprogramma

Deze winter hebben we helaas een beperkte openstelling in het park en is niet alles geopend. Kijk hier voor wat jij allemaal kunt beleven!

Tot nader order!
I.v.m. lockdown is Avifauna momenteel gesloten.
Tijdsloten
Hoe werkt het?
Abonnementhouders reserveren online een tijdslotticket. Dit is omdat we in het winterseizoen alleen geopend zijn voor hotelgasten en leden. Door het tijdslotticket te reserveren ga je akkoord met de voorwaarden en richtlijnen van de RIVM. Je kunt het park dan tussen 11.00 en 16.00 uur bezoeken.
Looproute
tussen 11:00 en 16:00
I.v.m. corona en vogelgriep elders in het land is een gedeelte van het park dit winterseizoen helaas niet toegankelijk.
Pinguïns
Tussen 11:00 en 16:00
Ook in de winter kun je onze pinguïn kolonie bewonderen. Scherend door het water of misschien wel broedend op een ei in een van de holen!
Speeltuin
Weekend 11:00 tot 16:00
Kinderen kunnen onbeperkt gebruik maken van de geopende speeltoestellen in de speeltuin. Begeleiders zijn toegestaan in de speeltuin, maar houd ook hier 1,5 meter afstand van elkaar.
Oosterse tuin
Tussen 11:00 en 16:00
Kom deze winter kijken bij de rode panda's en de Mantsjoerijse kraanvogels.
Dwergapen eiland Nuboso
Tussen 11:00 en 16:00
Op het Nuboso eiland leeft een gezellige groep met dwergapen. Wandel over het weelderig beplante eiland, waan je in een Zuid-Amerikaanse sfeer en kijk je ogen uit. Hier klimmen en klauteren namelijk verschillende soorten. Zie je ze niet? Bij kouder weer kun je ze in hun binnenverblijf bewonderen.
Lori Landing
Helaas deze winter gesloten!
In de Lori Landing loop je zo Australië binnen en zie je een enorme kolonie met lori's rondvliegen. Jij kunt ze nectar voeren! Wie durft?
Nachtsafari
Helaas deze winter gesloten!
Hier loop je zo de nacht in en spot je dieren die overdag eigenlijk slapen! Heb jij de kiwi uit Nieuw-Zeeland al gezien?
Vogeldemonstratie
Helaas deze winter gesloten!
Zie talloze vogels in actie bij de vogeldemonstraties! Hier vliegen de vogels dichtbij en zie je ze eten en jagen zoals zij in de natuur gewend zijn. Dit terwijl de verzorger je de leukste weetjes vertelt over de vogels. Let op: beperkte capaciteit. I.v.m. uitbraak van vogelgriep elders in het land moeten enkele vogels uit de demonstratie worden opgehokt. Het is daarom nog maar mogelijk om één demonstratie per dag te geven.
Tropenhal
Helaas deze winter gesloten!
Maak in de Tropenhal een wandeling door de Filipijnen en de Zuid-Amerikaanse Pantanal. Hier zie je de meest kleurrijke vogels!