Dagprogramma

Je kunt een heerlijke winterse wandeling maken langs o.a. onze struisvogels, kasuarissen,  Oosterse tuin met rode panda’s en kraanvogels, de dwergapen in hun binnenverblijf, pinguïns, gieren, ara’s en kaketoes. We hebben voor de overige volières en binnenruimtes een aangepast dagprogramma.

Tijdsloten
Hoe werkt het?
Het dringende advies van het RIVM luidt nog steeds afstand te houden. Het blijft verstandig om elkaar ruimte te blijven geven en daarom reserveer je bij je tickets nog steeds een tijdslot voor aankomsttijd. Na binnenkomst kan je tot sluitingstijd in het park blijven. Door het tijdslotticket te reserveren ga je akkoord met de voorwaarden en richtlijnen van de RIVM. Tussen 1 november en 1 april kun je het park tussen 10.00 en 17.00 uur bezoeken.
Tropenhal
Weekend 10.00 tot 16.30
Maak in de Tropenhal een wandeling door de Filipijnen en de Zuid-Amerikaanse Pantanal. Hier zie je de meest kleurrijke vogels en kun je tijdens guur weer lekker opwarmen! Doordeweeks gesloten.
Lori Landing
10.00 tot 16.30
In de Lori Landing loop je zo Australië binnen en zie je een enorme kolonie met lori's rondvliegen. Zelf de lori's voeren kan alleen in het weekend van 10.30 tot 16.30 uur.
Madagaskargebied
Weekend 11.00 tot 15.00
Je wandelt tussen de dieren door, er is een hoop te zien! Pluizige ringstaartmaki's, rode vari's en roodbuikmaki's. Vanwege het winterseizoen zullen de dieren ook vaak in het binnen verblijf te bewonderen zijn. Doordeweeks gesloten.
Azië volières & stellers zeearenden volière
Weekend 10.00 tot 16.30
Tijdens een wandeling langs de Azië volières ontmoet je de meest bijzondere vogels. Hier sta je oog in oog met verschillende soorten neushoornvogels. In de nieuwe mega stellers zeearenden volière zie je niet alleen ons koppel stellers zeearenden, maar ook een sperwer uil, zwarte wouwen en een groep raven. Doordeweeks is de route langs de vijver gesloten.
Speeltuin (attracties & speelhal gesloten)
10.00 tot 16.30
Kinderen kunnen onbeperkt gebruik maken van de geopende speeltoestellen in de speeltuin. In het winterseizoen zijn de (elektrische) attracties en de speelhal gesloten.
Cuba volière
GESLOTEN
De Cuba volière is i.v.m. elders in Nederland uitgebroken vogelgriep.