Dagprogramma

We zijn weer geopend! Kijk hier voor wat jij allemaal kunt beleven!

Tijdsloten
Hoe werkt het?
Het is voor iedereen die het park wil bezoeken verplicht om een tijdslot te reserveren. Een tijdslot reserveer je voor je aankomsttijd van het park. Na binnenkomst kan je tot sluitingstijd in het park blijven. Door het tijdslotticket te reserveren ga je akkoord met de voorwaarden en richtlijnen van de RIVM. Je kunt het park dan tussen 09.00 en 18.00 uur bezoeken.
Looproute
tussen 09:00 en 18:00
I.v.m. de corona maatregelen is er eenrichtingsverkeer in het park. In het park zelf en bij de binnen locaties is er een aparte ingang en uitgang.
Pinguïns
Tussen 09:00 en 18:00
Onze pinguïn kolonie is gewoon te bewonderen. Scherend door het water of misschien wel broedend op een ei in een van de holen!
Speeltuin
Tussen 10:00 en 18:00
Kinderen kunnen onbeperkt gebruik maken van de geopende speeltoestellen in de speeltuin. Begeleiders zijn toegestaan in de speeltuin, maar houd ook hier 1,5 meter afstand van elkaar.
Oosterse tuin
Tussen 09:00 en 18:00
Kom kijken bij de rode panda's en de Mantsjoerijse kraanvogels.
Dwergapen eiland Nuboso
Tussen 09:00 en 18:00
Op het Nuboso eiland leeft een gezellige groep met dwergapen. Wandel over het weelderig beplante eiland, waan je in een Zuid-Amerikaanse sfeer en kijk je ogen uit. Hier klimmen en klauteren namelijk verschillende soorten. Zie je ze niet? Bij kouder weer kun je ze in hun binnenverblijf bewonderen.
Lori Landing
Tussen 10:00 en 18:00
In de Lori Landing loop je zo Australië binnen en zie je een enorme kolonie met lori's rondvliegen. Zelf de lori's voeren kan van 10.30 - 17.00 uur.
Nachtsafari
Tussen 09:00 en 18:00
Hier loop je zo de nacht in en spot je dieren die overdag eigenlijk slapen! Heb jij de kiwi uit Nieuw-Zeeland al gezien?
Vogeldemonstratie
Dagelijks om 13:30 en 15:00. In het weekend ook om 11:30
Zie talloze vogels in actie bij de vogeldemonstraties! Hier vliegen de vogels dichtbij en zie je ze eten en jagen zoals zij in de natuur gewend zijn. Dit terwijl de verzorger je de leukste weetjes vertelt over de vogels. Let op: beperkte capaciteit. Het is nog maar mogelijk om maximaal 1 demonstratie per dag bij te wonen.
Tropenhal
Tussen 09:00 en 18:00
Maak in de Tropenhal een wandeling door de Filipijnen en de Zuid-Amerikaanse Pantanal. Hier zie je de meest kleurrijke vogels!
Madagaskargebied
Tussen 09:00 en 18:00
Hier kom je oog in oog te staan met de leukste dieren. Je wandelt namelijk tussen de dieren door, er is een hoop te zien! Pluizige ringstaartmaki's, rode vari's en roodbuikmaki's.
Azië volières
Tussen 09:00 en 18:00
Tijdens een wandeling langs de Azië volières ontmoet je de meest bijzondere vogels. Hier sta je namelijk oog in oog met verschillende soorten neushoornvogels. Deze leven hier samen met verschillende andere vogels uit Azië.
Cubaans brakwatermoeras
Tussen 09:00 en 18:00
Bij het Cubaans brakwatermoeras kijk je je ogen uit. Hier zijn veel vrolijk gekleurde vogels te zien. Sierlijke flamingo’s, lepelaars, steltkluten en rode én zwarte ibissen. Hier staat het dus vol met kleur! En er zijn al meer dan 10 jonge flamingo's te bewonderen...