Dagprogramma

Verken de natuur van de verschillende werelddelen en laat je verrassen door alle bijzondere dieren. Voor een dag vol avontuur, beleef je alle activiteiten! 

Tijdsloten
Hoe werkt het?
Er gelden momenteel geen coronamaatregelen meer in Nederland. Toch is het nog steeds noodzakelijk een tijdslot met aankomsttijd te reserveren om zo opstoppingen bij de entree te voorkomen en kwetsbare bezoekers en medewerkers te beschermen. Het virus is nog niet weg en we vragen jullie dan ook nog steeds om thuis te blijven bij klachten! Hotelgasten en abonnementhouders hoeven voorlopig geen tijdsloten te reserveren.
Tropenhal
09.00 tot 18.00
Maak in de Tropenhal een exotische reis over de continenten. Hier zie je de meest kleurrijke vogels en hoor je tropische geluiden! In verband met onderhoud aan de hal kunnen sommige delen tijdelijk afgesloten zijn.
Lori Landing
10.00 tot 17.30
In de Lori Landing loop je zo Australië binnen en zie je een enorme kolonie met lori's rondvliegen. Zelf de lori's nectar voeren kan voor € 1,50 per cupje vanaf 10.30 uur.
Voederpresentatie Halfapen
12.30 en 16.00
Je wandelt tussen de dieren door, er is een hoop te zien! Pluizige ringstaartmaki's, rode vari's en roodbuikmaki's. Iedere dag om 12.30 en 16.00 uur kun jij kijken bij de voederpresentaties!
Speeltuin (speelhal gesloten)
10.00 tot 18.00
Kinderen kunnen heerlijk uitleven en onbeperkt gebruik maken van alle speeltoestellen en (elektrische) attracties in de speeltuin.
Cuba volière
10.00 tot 17.00
Sta oog in oog met een kolonie flamingo's! Maar in deze exotische volière zie je ook ibissen, lepelaars en inca sterns van heel dichtbij.
Voederpresentatie Pinguïns
14.15
Onze pinguïn kolonie is gewoon de gehele dag te bewonderen. Scherend door het water of misschien wel broedend op een ei in een van de holen! Iedere middag is er een voederpresentatie, waarbij jij kunt kijken hoe ze hun visjes in een keer naar binnen werken en ondertussen de leukste weetjes hoort van de verzorger.
Oosterse tuin
9.00 tot 18.00
Kom kijken bij de rode panda's en de Mantsjoerijse kraanvogels.
Voederpresentatie dwergapen
11.00
Op het Nuboso eiland leeft een gezellige groep met dwergapen. Wandel over het weelderig beplante eiland, waan je in een Zuid-Amerikaanse sfeer en kijk je ogen uit. Hier klimmen en klauteren namelijk verschillende soorten. Iedere morgen worden de dwergapen gevoerd, kom jij kijken?
Voederpresentatie pelikanen
12.00
Ook de pelikanen zijn gek op vis. Omdat ze allemaal tegelijk naar de verzorger zwemmen kun je het voeren van heel dichtbij bekijken!
Vogeldemonstraties
13.30
Zie de vogels in actie bij de vogeldemonstraties! Hier vliegen de vogels wel heel dichtbij en zie je ze eten en jagen zoals zij in de natuur gewend zijn. Met wel 25 soorten vogels!
Argentijnse Cerrado
9.00 tot 18.00
Op de Zuid-Amerikaanse graslanden zie je de darwins nandoes, kuifhoenderkoeten, vicuna's, mara's van heel dichtbij! Medio augustus vind je er zelfs de reuzenmiereneters!