Dagprogramma

In het weekend verken je de natuur van de verschillende werelddelen, laat je verrassen door alle bijzondere dieren. Voor een dag vol avontuur, beleef je alle activiteiten! 

Tijdsloten
Hoe werkt het?
Er gelden momenteel geen coronamaatregelen meer in Nederland. Toch is het nog steeds noodzakelijk een tijdslot met aankomsttijd te reserveren om zo opstoppingen bij de entree te voorkomen en kwetsbare bezoekers en medewerkers te beschermen. Het virus is nog niet weg en we vragen jullie dan ook nog steeds om thuis te blijven bij klachten! Hotelgasten en abonnementhouders hoeven voorlopig geen tijdsloten te reserveren.
Tropenhal
weekenden en vakanties 10.00 tot 16.30
Maak in de Tropenhal een exotische reis over de continenten. Hier zie je de meest kleurrijke vogels en hoor je tropische geluiden!
Lori Landing
10.30 tot 15.30 Voeren alléén in weekenden en vakanties
In de Lori Landing loop je zo Australië binnen en zie je een enorme kolonie met lori's rondvliegen. Zelf de lori's nectar voeren kan voor € 1,50 per cupje vanaf 10.30 uur op zaterdag en zondag en door de week in de kerstvakantie.
Voederpresentatie Halfapen
weekenden en vakanties 11.30
Je wandelt tussen de dieren door, er is een hoop te zien! Pluizige ringstaartmaki's, rode vari's en roodbuikmaki's. Ieder weekend en in vakanties kun jij kijken bij de voederpresentaties!
Azië volières & stellers zeearenden volière
10.00 tot 16.30
Tijdens een wandeling langs de Azië volières ontmoet je de meest bijzondere vogels. Hier sta je oog in oog met verschillende soorten neushoornvogels. In de nieuwe mega stellers zeearenden volière zie je niet alleen ons koppel stellers zeearenden, maar ook een sperwer uil, zwarte wouwen en een groep raven.
Speeltuin (speelhal gesloten)
10.00 tot 16.30
Kinderen kunnen heerlijk uitleven en onbeperkt gebruik maken van alle speeltoestellen in de speeltuin. De speelhal en alle elektrische attracties blijven dit winterseizoen gesloten.
Voederpresentatie pinguïns
weekenden en vakanties 14.15
Onze pinguïn kolonie is gewoon de gehele dag te bewonderen. Scherend door het water of misschien wel broedend op een ei in een van de holen! Iedere middag in de weekenden en vakanties is er een voederpresentatie, waarbij jij kunt kijken hoe ze hun visjes in een keer naar binnen werken en ondertussen de leukste weetjes hoort van de verzorger.
Oosterse tuin
10.00 tot 16.30
Kom kijken bij de rode panda's en de Mantsjoerijse kraanvogels.
Voederpresentatie dwergapen
weekenden en vakanties 15.30
Op het Nuboso eiland leeft een gezellige groep met dwergapen. Wandel over het weelderig beplante eiland, waan je in een Zuid-Amerikaanse sfeer en kijk je ogen uit. Hier klimmen en klauteren namelijk verschillende soorten. Op zaterdag en zondag en op door de weeks dagen in de vakanties worden 's middags de dwergapen gevoerd, kom jij kijken?
Argentijnse Cerrado
10.00 tot 16.30
Op de Zuid-Amerikaanse graslanden zie je de darwins nandoes, kuifhoenderkoeten, vicuna's, mara's van heel dichtbij! Medio augustus vind je er zelfs de reuzenmiereneters!