Voederpraatjes

Wil je meer te weten komen over de dieren? Kom dan zeker langs bij de voederpraatjes! Hier vertelt de verzorger de leukste weetjes over de pinguïns, pelikanen, dwergapen en halfapen. Dat terwijl de dieren genieten van het lekkers dat ze krijgen.

Eenmaal per dag worden de pinguïns gevoerd. Dan krijgen ze hele haringen die ze zo in één hap opeten. Als de pinguïns de verzorger zien staan ze gelijk al klaar!

Ook de pelikanen zijn gek op vis. Deze vogels vissen in groepsverband. Ze drijven met z’n allen naar de vis die drijft in ondiep water om de vis dan eenvoudig in hun grote snavels te scheppen. Omdat ze allemaal tegelijk naar de verzorger zwemmen kun je het voeren van heel dichtbij bekijken.

Het voederpraatje van de halfapen kun je twee keer per dag bekijken. Deze apen krijgen te eten terwijl jij wandelt tussen deze slingerende apen. Maar niet schrikken, ze kunnen namelijk een hoop kabaal maken! Ook de apen op het Nuboso eiland hebben dagelijks een voederpraatje die je kunt bijwonen. Mis het niet!

Dwergapen bij Nuboso
Ringstaartmaki's
Humboldt pinguïns
Humboldt pinguïns
Pelikanen