Vogelpark Nederland

Een leuk familie-uitje, kinderfeestje of schoolreisje, het kan allemaal in het leukste vogelpark in Nederland, Vogelpark Avifauna! Het park is leuk voor jong en oud en biedt een veelzijdig aanbod aan activiteiten. Zo is er een grote speeltuin en vinden er in het hoogseizoen dagelijks speciale vogeldemonstraties plaats. Er is voor ieder wat wils!

Bekijk de dierenBestel uw tickets

Vogelpark Avifauna: een leuk dagje weg in Nederland voor het hele gezin!

Vogelpark Avifauna is een van de leukste kinderparken in Nederland en is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Het park biedt een variëteit aan activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld de lori’s cupjes nectar voeren in de Lori Landing. Ook een wandeling tussen de maki’s en Afrikaanse vogels behoort tot de mogelijkheden. En dan hebben we het nog niet over het gave nieuwe gebied Nuboso! Op dit eiland kun je tussen de keizertamarins, de witgezichtoeistiti's, de witgezichtsaki en de rode titi’s lopen. Ook kun je er wilde cavia’s en verschillende vogels spotten.

Een absolute aanrader is het bijwonen van een van de voederpraatjes. Deze worden onder andere gegeven bij de pelikanen, pinguïns en halfapen. Tijdens deze praatjes vertellen de verzorgers allerlei leuke weetjes over de dieren en kun je de dieren van dichtbij bekijken. Wist je bijvoorbeeld dat pelikanen op een hele speciale manier eten? Dit en nog veel meer, leer je in Vogelpark Avifauna in Nederland.

Koop je tickets online of aan de kassa!

Wil jij langskomen in het leukste Vogelpark van Nederland? Koop dan je tickets online of aan de kassa. Wil je vaker langs komen in ons park? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een abonnement. Dan kun je wanneer je maar wilt de maki’s of Lori’s gedag komen zeggen! Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 0172 - 256256.

 

Dagprogramma

Ochtend Middag

Tropenhal Weekend 10.00 tot 16.30
Lori Landing 10.00 tot 16.30
Madagaskargebied Weekend 11.00 tot 15.00
Azië volières & stellers zeearenden volière Weekend 10.00 tot 16.30
Speeltuin 10.00 tot 16.30
Cuba volière GESLOTEN
Tropenhal Weekend 10.00 tot 16.30
Lori Landing 10.00 tot 16.30
Madagaskargebied Weekend 11.00 tot 15.00
Azië volières & stellers zeearenden volière Weekend 10.00 tot 16.30
Speeltuin 10.00 tot 16.30
Cuba volière GESLOTEN

Bekijk hier het volledige programma.

Klik op de kaart Plattegrond